Bestmedia 4-3 Last Minute

Wat was het onnodig spannend! Zó veel gemiste kansen… Genoeg om een match of drie te winnen. Finaal – letterlijk – dan toch gewonnen.

Geen vuiltje aan de lucht. Redelijk snel op 1-0 – een kopbal zowaar van Lenaerts die zijn rentree vierde na maanden blessureleed. En voorts een handvol kansen. Wachten op die dubbele voorsprong was het.

De 1-1 kwam dan ook compleet uit de lucht vallen. Peeters stelde echter snel orde op zaken. Meteen zijn 200e (!) competitiegoal voor de groen-witten. Wie gaat dat nog evenaren?

Last Minute liep er intussen nog altijd bij voor spek en bonen. Een zwakke ploeg toch wel hoe ze zich zaterdag presenteerden. Maar kijk, de thuisploeg bleef vrolijk morsen met de kansen en op een sporadische tegenprikje werd het zowaar 2-2. Heel wat werk nog na de koffie dus.

En wie dacht dat groen-wit voor de rust al veel kansen miste, schrok zich het tweede bedrijf helemaal een hoedje. Zéker toen het nog eens 2-3 werd ook…

Bestmedia bleef maar beuken en kansen versieren. Maar het was wachten op de laatste minuten om alles nog te kantelen. Peeters schoof met nog zo’n 4 minuten op de klok nummer 201 in doel en Naegels tikte een minuut later een gemeten pass van Lenaerts tegen de netten.

In de laatste minuut was het nog even schrikken toen het zomaar nog 4-4 had kunnen worden. Het bleef echter oververdiend 4-3; 15-3 had ook gekund.

WEDSTRIJDGEGEVENS

Laurent – Lenaerts – Herremans – Naegels – Fierens
Bank: De Bruyn, Peeters, Vlietjens
Terhagen – 19:00
Janssens
/
/
Lenaerts – Naegels – Peeters (2)

Onze sponsors

Onze partners