WEDSTRIJDVERSLAG Victoria heeft revanche beet

Bestmedia 4-5 Victoria

Een weekje na de heenwedstrijd heeft Victoria teruggeknokt. In Schelle pakte de rode lantaarn zijn tweede zege van het seizoen in een draak van een wedstrijd: 4-5.

Veel geblesseerden bij de groen-witten. Sohier vatte plaats onder de lat, Cappaert haalde voor het eerst dit seizoen zijn pantoffels uit de kast. Dorny liet ook zijn naam op het blad noteren.

Vorige week ging de zege al bij al nog vlot naar Bestmedia. Deze keer bleek al snel dat het zo’n vaart niet zou lopen. De vroeg 0-1 zette dat alleen nog maar extra in de verf.

Lenaerts stelde dan wel snel gelijk, in een dolle tien minuten prijkte er wel plots een 1-5 op het bord. Groen-wit was aangeslagen en kon nog nauwelijks reageren. Dillien milderde plots toch nog net voor de koffie: 2-5.

In de tweede akte was het 25 minuten eenrichtingsvoetbal. Groen-wit drukte Victoria tegen het eigen doel en kreeg ook heel wat kansen. Maar voorbij de bezoekende goalie geraken leek een moeilijke opdracht. Dillien zette nog wel twee extra streepjes achter zijn naam, maar verder dan 4-5 geraakte de thuisploeg niet meer. Zuur en onnodig puntenverlies tegen een ploeg die straks wellicht een ticketje richting tweede boekt.

WEDSTRIJDGEGEVENS

Sohier, Peeters, Dillien, Dorny, Naegels.   Cappaert, Lenaerts
Schelle – 19:00
Bellens
/
/
0-1 Wauters, 1-1 Lenaerts, 1-2 Wauters, 1-3 Scheers, 1-4 Wauters, 1-5 Michiels, 2-5, 3-5 en 4-5 Dillien

Onze sponsors

Onze partners

2018-02-18T13:40:21+01:00