WEDSTRIJDVERSLAG Marifa zadelt Bestmedia met 1/12 op

Bestmedia 2-4 FC Marifa

Ook tegen FC Marifa heeft groen-wit de negatieve spiraal niet kunnen doorbreken. Het hield lang stand tegen de aanvalsgolven van de bezoekers. In het slotakkoord glipten de punten echter uit de handen.

De bezoekers waren gretiger en toonden meer kwaliteit op het parket. Groen-wit hield het al bij al redelijk goed gesloten en kon rekenen op wat meeval op de juiste momenten: ofwel stond Sohier pal ofwel speelde het doelhout mee voor de thuisploeg. De snelle 0-1 werd zo een paar keer niet uitgebreid.

Aan de andere kant kwam Bestmedia gaandeweg toch wat meer in de partij. Toen Fierens de gelijkmaker binnen frommelde, groeide het geloof.

Er leken eindelijk wat krenten in de pap te zitten voor de thuisploeg. Maar in de tweede helft was het toch weer spartelen om boven water te blijven. Verheyden verraste de goalie nog wel in de korte hoek voor 2-1, maar het was wachten tot Marifa een tweede streepje op het bord zette.

Net toen dat er niet meer leek in te zitten en de thuisploeg enkele prima kansen verkwanselde op de counter, werd de situatie plots pijlsnel omgebogen. Een moegestreden thuisploeg slikte zelfs nog een vierde treffer in het absolute slot.

WEDSTRIJDGEGEVENS

Sohier, Peeters, Verheyden, Dillien, Fierens.   De Bruyn, Naegels, Soeters
Terhagen – 18:00
Janssens
/
/
0-1 Aoulad, 1-1 Fierens, 2-1 Verheyden, 2-2 Aoulad, 2-3 Hamza, 2-4 Abbib

Onze sponsors

Onze partners

2018-11-23T11:05:27+00:00