WEDSTRIJDVERSLAG Groen-wit pakt scalp van Schuttershof

Bestmedia 3-2 Schuttershof

Een sterk groen-wit heeft verdiend de maat genomen van Schuttershof. De partij leek wel een kopie van de heenwedstrijd, met deze keer Bestmedia als overwinnaar.

De afgelopen seizoenen streed Schuttershof steevast mee voor de bovenste plaatsen. Dit jaar loopt de trein echter minder vlot. Ook in Terhagen kwamen de bezoekers minder sterk voor de dag dan gedacht. Het begin was wel nog gelijkopgaand, maar gaandeweg nam de thuisploeg de partij toch duidelijk in handen. Maar de bezoekende goalie bewees meermaals waarom hij tot de betere van de reeks behoort. Met geweldige reflexen behoedde hij Schuttershof van tegengoals in de eerste helft.

Aan de overkant was het wel twee keer raak na een snelle tegenaanval: even vaak haarfijn afgewerkt ook.

0-2 bij de pauze was een hard verdict. En dus duwde Bestmedia nog wat meer door. Verheyden punterde al snel de verdiende aansluitingstreffer tegen de touwen: Burms dan toch geklopt. Groen-wit bleef op zoek naar meer en kreeg ook loon naar werken. Verheyden wipte de 2-2 knap in het zijnet en Peeters trapte de voorsprong heerlijk naast de paal. Tussendoor hadden er gerust nog wat meer doelpunten kunnen vallen, maar scoren bleek lastig met 2 sterke doelmannen.

In de slotminuten schakelde Schuttershof dan toch nog een tandje bij. Nu was het aan Verhoeven om de uitblinkersrol over te nemen. Hij schudde nog twee ongelooflijke reflexen uit de mouwen en had wat meeval met het doelhout toen hij de gelijkmaker uit doel hield. Het bleef bij 3-2: een verdiende zege en een prima antwoord na het debacle van een week eerder tegen Victoria.

WEDSTRIJDGEGEVENS

Verhoeven, Peeters, Lenaerts, Schroons, Verheyden.   Dekoning, Naegels, Sohier
Terhagen – 20:00
Deckers
/
/
0-1 Van Wezer S, 0-2 Poelemans, 1-2 en 2-2 Verheyden, 3-2 Peeters

Onze sponsors

Onze partners

2018-02-18T14:02:29+00:00