WEDSTRIJDVERSLAG Groen-wit begint met draw aan seizoen

Bestmedia 3-2 Schuttershof

Met een heleboel vraagtekens begon Bestmedia het voorbije weekend aan de nieuwe jaargang. Een week ervoor werd een oefenpot tegen tweedereekser Borsalino nog roemloos verloren en de ziekenboeg zat weer ouderwets lekker gevuld. Nochtans leek een zege op voorhand de enige mogelijkheid tegen promovendus Trappekenoep.

Maar de bezoekers kwamen bijzonder fluks voor de dag. Groen-wit kwam nog wel bijzonder snel op voorsprong toen Soeters een bal pardoes voor zijn voeten kreeg en die onhoudbaar binnenjaste. Nadien was het echter allemaal flink wat minder: amper iets van een combinatie, laat staan doelrijpe kansen. Niet dat Jacobs ongelooflijke saves moest doen, maar het waren toch de bezoekers die de bovenhand handen.

Net voor de rust punterde Van Wezer de gelijkmaker knap in doel: vermijdbaar, maar wel een knap doelpunt.

De tweede helft zou een kopie van de eerste worden: groen-wit kwam al snel op voorsprong dankzij een portie geluk – het schot van Dillien werd ongelukkig in eigen doel gedevieerd. Trappekenoep bleef zoeken naar grote openingen, en vond die zowaar in de laatste minuut: 2-2. Tussendoor had de thuisploeg enkele counters wel altijd beter moeten uitspelen, maar een zege zou niet meteen verdiend geweest zijn.

WEDSTRIJDGEGEVENS

Jacobs, Peeters, Dillien, De Rore, Soeters.   Dekoning, Naegels, Provost
Terhagen – 18:00
Jehin
/
/
1-0 Soeters, 1-1 Van Wezer, 2-1 Eggermont (own.), 2-2 Eggermont

Onze sponsors

Onze partners

2018-09-17T06:21:47+00:00